Contact

Vragen?

In geval van vragen of andere opmerkingen over klaverjassen, neem dan contact op met klaverjassenonline.nl. Wij worden graag op de hoogte gesteld van de vragen over dit bekende kaartspel.

Opmerkingen of problemen?

Ook in geval van opmerkingen of problemen is contact opnemen met klaverjassenonline.nl mogelijk. Veel informatie wordt vermeld op de website. Over het spel klaverjas zelf en over de variaties die bestaan.

In geval van suggesties, is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Zijn er problemen met de website, dan horen wij graag hierover zodat wij zo snel mogelijk actie kunnen ondernemen.

De bedoeling is dat spelers met plezier klaverjas online kunnen spelen. Wanneer de website daar niet in mee werkt, dan horen wij dat graag. Hoe sneller de spelers weer aan de slag kunnen hoe beter. Zodra wij uw vragen hebben ontvangen, gaat er iemand aan het werk om het spelplezier op klaverjassenonline.nl te onderhouden.

Tips?

Graag horen we ook tips hoe we de website nog meer kunnen verbeteren. De bedoeling is de online versie zo goed mogelijk op het origineel aan te laten sluiten. Veel verschil moet er niet zijn, alleen dat spelers vanaf iedere plek online aan kunnen schuiven om te klaverjassen.

Wij staan open voor verbeteringen en ontwikkelingen. Hoe meer wij horen van de gebruikers, hoe beter wij daarop kunnen inspelen. Door samen te werken blijft klaverjas als online spel aantrekkelijk, plezierig en een uitdaging om te spelen.

© 2019 Klaverjassenonline.nl | Alle rechten voorbehouden.