Speel eens iets anders dan Klaverjassen: Oh Hell!

Sinds het Internet zo populair is geworden is ook het spelen van online spelletjes razend populair geworden. Het is al enige tijd zo dat je spelletjes zoals klaverjassen kunt spelen maar worden online wel dagelijks spelletjes gelanceerd die ook heel leuk zijn. Kijk bijvoorbeeld naar onze partner site GameDuell, hier worden maandelijks wel minstens 1 of 2 nieuwe spelletjes toegevoegd aan de selectie van zeer leuke online spelletjes. Ook zijn hier de oude getrouwe zoals klaverjassen en hartenjagen natuurlijk te vinden. Spellen zoals het spel klaverjassen zijn natuurlijk heel leuk maar het is ook leuk om wat afwisseling te hebben. Wanneer jij van afwisseling houdt dan zit je bij GameDuell goed aangezien er al veel spelletjes zijn en er dus telkens nieuwe spelletjes bij komen. Vorige maand bijvoorbeeld is het leuke spel Oh Hell toegevoegd aan de selectie.

Oh Hell is een heel leuk en snel spelletje waaraan 2 tot 4 spelers mee kunnen doen. Oh Hell is net als klaverjassen ook een kaartspel. Deze twee spellen hebben eigenlijk aardig wat in gemeen. Bij zowel het klaverjassen spelen als het spelen van Oh Hell worden er namelijk troeven gebruikt. Hiernaast worden er ook slagen behaald. Het is echter niet zo dat je net zoals bij het klaverjassen zoveel mogelijk punten in een bepaalde ronde moet halen en zo veel mogelijk slagen moet halen. Bij Oh Hell is het namelijk de bedoeling dat je van tevoren weet te raden hoeveel punten je in een bepaalde ronde zal halen. Zo kan je dus aan het einde van een ronde meer punten dan je tegenstanders scoren zelfs wanneer je geen slagen binnen haalt!

Oh Hell is dus een leuk maar toch anders spel dan het spel klaverjassen. Net zoals tijdens het klaverjassen online spelen speel je bij Oh Hell ook tegen echte tegenstanders. Dit maakt het allemaal wat leuker. Er zijn nog een aantal dingen die je moet weten tijdens het spelen. Je kunt tijdens de oefenspelletjes goed uitvogelen hoe het spel precies gespeeld word – het is dus ook een aanrader om deze oefenspelletjes te spelen zodat je een leuke score neer kunt zetten wanneer je voor punten speelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Klaverjassenonline.nl | Alle rechten voorbehouden.