Klaverjassen? Niet zonder snacks hoop ik!

Klaverjassen spelen is iets dat door menigeen wordt gedaan en iedereen ziet het als een gezellig gebeuren. Of het nu oude herinneringen zijn aan een verleden waarin op de camping met familieleden geklaverjast werd met een lekker drankje en hapje of aan klaverjas toernooien van het bedrijf rond de kerst die niet alleen heel gezellig waren maar waar ook leuke prijzen gewonnen konden worden, bij de gedachte aan klaverjassen komen er altijd leuke gedachten in mijn hoofd naar voren.

Klaverjassen is echt een spel dat voor de gezelligheid gespeeld kan worden en wanneer u graag klaverjassen speelt en het af en toe op neemt tegen een aantal andere spelers, dan mogen de lekkere drankjes en hapjes niet ontbreken. Als u dus volgende keer gasten over de vloer heeft waarmee u wat wilt klaverjassen weet u wat u te doen staat. OK, de standaard hapjes zoals kaas, chips, nootjes etc. zijn een goede oplossing maar u kunt ook eens iets verder willen denken. Vind hier een lekker hapje dat gemakkelijk te maken is voordat uw gasten komen en dat u kunt serveren tijdens het klaverjassen.

Kaasballetjes

Kaasballetjes zijn gemakkelijk te maken en u kunt uw gasten hier leuk mee verassen wanneer u het spel klaverjassen aan het spelen bent. U hoeft tijdens het klaverjassen spelen niets te bereiden want u kunt ze voordat uw gasten komen al klaar hebben staan. Het enige dat u nodig heeft om de kaasbolletjes te maken zijn 1 pond geraspte oud belegen kaas, een beetje bloem, 1 tl bakpoeder, 3 eieren, en wat peper.

Eerst klopt u de eieren op met bakpoeder. Vervolgens mengt u dit mengsel met de peper en de kaas. Mix geleidelijk ook de bloem toe. Zodra u een wat stevigere massa heeft waar u kaasballetjes mee kunt draaien dan verhit u een pan met wat olie. Draai de kaasballen en leg deze voorzichtig in de pan. Draai de kaasballetjes regelmatig zodat deze mooi goudbruin worden aan alle zijde. U kunt ze vervolgens warm of koud serveren.

Kaasballetjes dus, een leuke afwisseling tijdens het klaverjassen spelen. Ook wanneer u het spel klaverjassen online spelen wilt kunt u natuurlijk iets creatievers bedenken dan een zak chips open trekken. Deze kaasballetjes zijn binnen 10 minuten te maken en de kosten voor deze kaasballetjes zijn zeer laag. Of u nu online klaverjassen of offline klaverjassen spelen wilt, gevarieerd (en lekker!) eten is altijd een goede keus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 Klaverjassenonline.nl | Alle rechten voorbehouden.