Geld verdienen met online klaverjassen

aug 23rd, 2010No Comments

U kan geld verdienen met online klaverjassen. Of dat is toch de bedoeling als u niet enkel voor het plezier van het spel speelt. Toch oppassen want in tegenstelling tot vele andere spellen is het niet enkel jouw speel kwaliteiten die je een winnaar of een verliezer maken. Bij het spel klaverjassen speel je immers altijd met een medespeler. Of deze goed of slecht zijn kan je altijd aan hun punten nazien op het internet. Speel daarom liefst met mensen met hetzelfde aantal speelpunten. Kijk wel uit want deze speelpunten beginnen pas te tellen wanneer mensen op een specifieke site beginnen te spelen. Het kan zijn dat ze al vele jaren thuis spelen of op een andere site.

In de meeste versies van online klaverjassen word je medespeler door de computer bepaald. Dit zorgt er voor dat je altijd kan weten hoe goed je medespelers en tegenspelers zijn. Desondanks weet je nooit met wie je het spel als collega gaat spelen. Indien je met spelers van hoge punten speelt weet je meestal wel dat de mensen ervaring hebben met het spel en ze de spelregels kennen. Begin je echter net met het kaartspel klaverjassen op het een specifieke website, en heb je weinig speelpunten, is het mogelijk dat je met iemand aan tafel zit die het gewoon eens wil proberen en mogelijk de regels zelf niet gelezen heeft of kent.

Daarom is het zeker aan te raden om eerst wat te klaverjassen zonder geld in te zetten. Zo groeien je punten en is de kans om hierdoor het spel niet te winnen en daarom onnodig geld te verliezen.

Op het gebied van spelers is het ook altijd belangrijk om voldoende van tafel te wisselen. Indien u dit niet doet komt u al snel in de problemen als uw tegenspelers eenmaal uw strategieën door hebben. Ook op het gebied van passen of troef bepalen kan men u na elke ronders al door hebben waar uw limieten zitten. Dit is zeker niet goed want hieraan kan men al snel afleiden hoeveel troef kaarten u werkelijk heeft.

Ook is het belangrijk dat u de regels van het seinen kent. Zo kunt u al snel een grote voorsprong hebben op de tegenspelers indien uw medespeler van het spel het seinen ook begrijpt. Indien u het seinen bij het klaverjassen niet begrijpt en uw tegenspelers echter wel, heeft u meestal een probleem om competitief te kunnen zijn.

Leave a Reply